این مقاله را به اشتراک بگذارید
علاوه بر حضور نام های برجسته سینمای ایران در جشنواره امسال یکی از وجوه جالب توجه آن نیز تعداد قابل توجه کارگردانهای فیلم اولی ست. امسال هیأت انتخاب ۲۰ فیلم را برای حضور در این بخش برگزیده است بنابراین دور از انتظار نیست جشنواره سی و دوم فیلم فجر جشنواره ظهور پدیده های جدید باشد. از کنار فیلم اولی ها نباید راحت گذشت مخصوصا که تجربه نشان داده فیلم اول خیلی از فیلمسازان بهترین فیلم کارنامه آنها نیز هست! به هر حال در ادامه مروری داریم بر مشخصات عوامل سازنده این فیلمها به همراه خلاصه داستانشان.
ارسال یک آگهی تسلیت
کارگردان: ابراهیم ابراهیمیان، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، مدیر صدابرداری: عباس رستگارپور، طراحان گریم: فاطمه کمالی، زهرا کمالی، تدوین: احمد مراد پور، موسیقی: کریستف رضاعی، صداگذاری: علیرضا علویان، عکاس: مهدی دل خواسته و امید صالحی، تهیه کننده:حسن کلامی.
بازیگران: صابر ابر و نازنین بیانی ، پریوش نظریه، خسرو بامداد، رابعه مدنی، نقی سیف جمالی و سورن مناچکانیان
خلاصه داستان: ریحان و طاها مدتی است به واسطه یک آگهی در روزنامه مشغول پرستاری از پیرمردی به نام منوچهر آصف هستند. به زودی در خانه آصف حوادثی رخ میدهد که طاها و ریحان را دچار استیصال کرده و آنها را بر سر دو راهی تصمیمگیری قرار می دهد.
ابراهیم ابراهیمیان: در مستندسازی هایم هم به قصه گویی علاقه دارم. سینما یک صنعت است و برای آنکه بتواند چرخه اقتصادی خودش را بگرداند، باید بتواند نیازهای اولیه مخاطب را رفع کند و قصه شنیدن یکی از اولین های این نیازهاست. اینکه روایت فیلم به سمت سینمای بدنه میل داشته باشد یا سینمای گیشه یا سینمای مستقل و آرتیستی، مقوله ای جدا از قصه گویی فیلم است که از فیلم حذف شدنی نیست. به نظر من دهه جدید سینمای ایران و حتی سینمای دنیا، دوران قصه گویی است و دیگر فقط می آید که قصه بشنود.
پایان خدمت
کارگردان: حمید زرگر نژاد، فیلمنامه: بهروز افخمی، مدیر فیلمبرداری : علیمحمد قاسمی، صدابردار: امین میرشکاری، طراح گریم : مهری شیرازی، طراح صحنه: محمد محمدی، جلوههای ویژه میدانی : حسن راستگو، تدوین: رضا سورانی، صداگذاری: امین میر شکاری، موسیقی، امیر توسلی، عکاس : مژده مرادی. تهیه کننده: علیرضاجلالی
بازیگران: سعید راد، جمشید مشایخی، امیر جدیدی، هدی زین العابدینی، رامین راستاد، رامسین کبریتی، محمد فیلی
خلاصه داستان: این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و روایتگر سربازی است که در روزهای پایانی خدمت سربازی خود درگیر اتفاقاتی میشود.
حمید زرگر نژاد: خوشبختانه یکی از ویژگیهای خوب این فیلم بازیهای یکدستی است که بازیگران ارائه دادند. در این فیلم بازیگران پیشکسوت هیچ کدام خودشان را تکرار نکردند. آقای راد سوپر استاری هستند که خوب از عهده نقششان برآمدند.
ـ سعی کردم روی تمام بخش های فیلمم نظارت داشته باشم. من خیلی خیلی سخت وارد سینما شدم و به عینه می دیدم که فیلمسازان به راحتی برای اولین فیلمشان وارد این کار می شوند و مهمترین علل این سهل الوصول شدن را رواج دوربین دیجیتال می دانم. اینکه دیگر الان فرقی بین تله فیلم و سینما نمی بینیم. عوامل به سرعتی که در تلویزیون کار می کنند در سینما هم اینگونه عمل می کنند.
تراژدی
کارگردان: آزیتا موگویی، نویسنده فیلمنامه: رضا کریمی بر اساس طرحی از آزیتا موگویی، بازنویسی فیلمنامه: خشایار الوند ، مهدی سجاده چی، مدیر فیلم برداری: هومن بهمنش، تدوین: محمدرضا مویینی، صدا برادار: محمد شاهوردی، طراح گریم: سودابه خسروی ، طراح صحنه و لباس: کامیاب امین عشایری، صداگذاری: ایرج شهزادی، موسیقی: آریا عظیمی نژاد، جلوه های ویژه بصری: فرید ناظر فصیحی، طراحی و اجرای بدلکاری: ارشا اقدسی، عکاس: حبیب مجیدی. تهیه کننده: محمد حسن نجم.
بازیگران: مهدی هاشمی، بهرام رادان، رویا نونهالی، پیام دهکردی، سیامک صفری، امید روحانی، با هنرمندی: حسین یاری و پانته آ بهرام و با معرفی: پژمان هادوی، الهام جبرئیلی، حسام قاسمی.
خلاصه داستان:«تراژدی» داستان مردی است به نام قاسم که برای جبران غرور از دست رفته اش تصمیم عجیبی میگیرد، حبیب نگرانش، زینت مردد و موسی سرگردان است اما اتفاق عجیبی در پیش است.
حق سکوت
نویسنده و کارگردان:محمد هادی نائیجی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی هدائی، صدابردار: سعید بجنوردی، طراح چهره پردازی: محمود دهقانی، طراح لباس و صحنه: مهدی موسوی، تدوین: محسن قرایی، صداگذاری: آرش قاسمی، موسیقی: رضا مرتضوی. تهیه کننده:سید رضا میرکریمی
بازیگران:حسام محمودی فرید، شیرین اسماعیلی، باقر سروش
خلاصه داستان:«حق سکوت» داستان یک روحانی و چالشهای پیش روی او در موقعیتی خاص را به تصویر میکشد.
محمد هادی نائیجی: چیزی که در «حق سکوت» برای من اهمیت داشت این بود که نمی خواستم فقط برای خوشایند روحانیت فیلم بسازم و می خواستم از این فراتر روم و بگویم یک روحانی در جامعه ایران چگونه است و آن را به تصویر بکشم و اینکه یک روحانی چگونه در جامعه پذیرفته می شود و یا نمی شود.همه ما یک تصورات درست یا نادرست از یک روحانی داریم و همه این ها در فیلم است و قهرمان داستان مسیر خودش را می رود.
پنج ستاره
کارگردان:مهشید افشارزاده، نویسنده: علی اکبر قاضی نظام، مشاور کارگردان: کامبوزیا پرتوی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، صدابردار: منصور شهبازی، تدوین: واروژ کریم مسیحی، صدابردار: منصور شهبازی، طراح گریم: پارمیس زند، طراح صحنه: امیرحسین حداد، صداگذاری: علیرضا نکو لعل، موسیقی: ستار اورکی، عکاس: صبا سیاه پوش، تهیه کننده: امیر سمواتی
بازیگران : شهاب حسینی، همایون ارشادی، امید روحانی، سحر قریشی، شیرین بینا، بهنوش بختیاری، بهناز جعفری، لیلا بلوکات ، دیبا زاهدی.
خلاصه داستان:این فیلم داستان دختری است که برای رفتن به دانشگاه دچار مشکلاتی می شود، تمام صحنههای فیلم طی پنجاه جلسه در تهران فیلمبرداری میشود .
مهشید افشارزاده: در مقطعی هر چه فیلمنامه به ارشاد می دادم، رد می شد و ایشان می دانست من به دنبال متن هستم. کار را خواندم و دیدم خیلی ساده و روان است و از یک انرژی بهره برده که آدم را جذب می کند. با خودم گفتم وقتی این خط داستانی مرا جذب کرده، حتما بیننده هم می تواند جذب شود. خط اصلی قصه خانم هایی را روایت می کند که دارند خیلی شرافتمندانه در یک هتل کار می کنند. من آقای قاضی نظام را از فیلم «نیاز» می شناسم که ۱۰ سال قبل آقای داودنژاد ساخت. وقتی با تهیه کننده صحبت کردم، متوجه شدم ایشان فیلمنامه را قبلا خوانده و تایید هم کرده است.
با دیگران
نویسنده و کارگردان: ناصر ضمیری، مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح صحنه و لباس: فرحناز نادری، طراح گریم: حسین اردستانی، مدیر صدابرداری: مهدی صالح کرمانی، تدوین: محمد توکلی، موسیقی: ستار اورکی، صداگذاری: علیرضا نکو لعل، عکاس: امیر عابدی، تهیه کننده:امیر سمواتی
بازیگران:هنگامه قاضیانی، بابک حمیدیان، حسن محجوب، لیلا زارع، حمیدرضا آذرنگ
خلاصه داستان: با دیگران داستان زنی به نام آرزو است که به دلیل سقط جنینهای مکرر امید خود را به داشتن فرزند از دست داده است و زندگی مشترک او با امیرحسین در شرایط بحرانی قرار دارد. طاهره دوست و همکار او با اقدامی فداکارانه مسیر تازه ای را در برابر این زوج جوان قرار می دهد. آزادی یعقوب شوهر سابق طاهره از زندان روابط زندگی امیرحسین، آرزو و طاهره را پیچیده می کند.
ناصر ضمیری: فیلمنامه ۱۴ بار بازنویسی شده. از ابتدا دنبال ساختاری متفاوت بودم. ساختاری که متکی بر تصاویری بدیع باشد و بتواند توسط تصویر احساسات و عواطف شخصیت های فیلم را بیان کند. هدفم این بود که فیلمی در راستای دغدغه های خودم با مضمونی اجتماعی بسازم و خوشبختانه همین اتفاق هم افتاد. به نظرم به هدفی که مد نظرم بود رسیدم.
رنج و سرمستی
نویسنده و کارگردان: جهانگیر الماسی، مدیر فیلمبرداری: داریوش عیاری، صدابردار: بهمن اردلان، طراح چهرهپردازی: مهری شیرازی، طراح صحنه و لباس: عباس بلوندی، جلوههای ویژه میدانی:جواد شریفی راد، جلوههای ویژه کامپیوتری: رضا میثاقی، تدوین: کیانوش عیاری، صداگذاری: علی ابوالصدق، موسیقی: فریدون شهبازیان،عکاس: سیامک قدکچیان، بازیگران: ماهچهره خلیلی، شهرام پوراسد، احمد کاوری، مهدی صباحی، هرمز سیرتی، حسین خانیبیک، اکبر قدمی و جمشید مشایخی. تهیهکننده: محمد نشاط. مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.
خلاصه داستان: «رنج و سرمستی» داستان زنی است که در جنگ ایران و عراق اسیر شده و به عراق رفته و پس از سالها به ایران برمیگردد و با ماجراهایی روبهرو میشود.
جهانگیر الماسی: اول از همه سعی کردم فیلمی بسازم برای مخاطب عام. این برای من خیلی مهم بود مخاطبی که سالهاست یک تصویر کلیشه شده و البته محصول زمانی خاص را به عنوان سینمای دفاع مقدس تجربه کرده بیاید و فیلمی را ببیند که در لایه های مختلف خود بتواند او را سرگرم کند. در این سالهای تصاویر تبلیغاتی-پروپاگاندایی از دفاع مقدس زیاد دیده ایم اما من کوشیدم زوایایی متفاوت از این اتفاق را به تصویر بکشم و جایگاه فکری-فرهنگی که از صدام حسین حمایت کرده را به چالش بکشم.
زمستان آخر
کارگردان: سالم صلواتی، فیلمنامه: سالم صلواتی (براساس ایدهای از عثمان محمدی)، مشاور فیلمنامه: مهران کاشانی، فیلمبردار: صلاح کریمی، صدابردار: هادی ساعدمحکم، صداگذار: آرش قاسمی، تدوین: سالم صلواتی، موسیقی: پیمان سلیمفرد. تهیه کننده:سالم صلواتی(محصول سیمای شبکه کردستان به سفارش سیمای استانها)
بازیگران:جعفر شیخ احمدی، آسیه مرادیزر، مسعود یوسفی، مظفر رحیمی، بیان مفاخری، سرور ناصری، سرکوت محمدی و امید زندی
خلاصه داستان: داستان این فیلم مربوط به باجی و کدخدا تنها بازماندههای روستایی متروک هستند که روستایشان کمکم در حال زیر آب رفتن است. آنها هر کدام در آن روستا منتظر سفر کردههای خویش هستند، چیزی که برای دیگران قابل درک و فهم نیست. تا آنکه شبی بر حسب اتفاق و جبر طبیعت باجی و کدخدا که تنها مونس هم هستند، از هم دور شده و جدا میافتند. تلاش کدخدا برای بازگشت در آن شب نتیجه نداده و باجی در روستا تنها میماند و..
سالم صلواتی: فیلم من به نوعی در تقدیس امید و تقدیس زندگی است. بعضی از ما در شرایطی زندگی می کنیم که شاید از شرایط راضی نیستند ولی با این حال چیزهایی وجود دارد که آنها در همین شرایط بتوانند امید به زندگی داشته باشند. این فیلم به نوعی جستجو برای آدم های است که تلاش دارند هویت خود را نگه دارند.شاید «زمستان آخر» فیلم گیشه و عامه پسندی نباشد. سکوت و خلوت زیادی در فیلم وجود دارد و می شود آرامش هایی با آن کسب کرد.امیدوارم فیلم دیده شود.
عاشق ها ایستاده می میرند
کارگردان: شهرام مسلخی، فیلمنامهنویس: شهرام مَسلخی و فرهاد طبنوری مدیر فیلمبرداری: محمدرضا سکوت، صدابردار: محمد حبیبی، چهرهپرداز: علیرضا باقربیگی، طراح صحنه و لباس: سعید آهنگرانی، جلوههای ویژه میدانی: عظیم محمدی، تدوین: ابراهیم سعیدی، صداگذاری: آرش قاسمی، موسیقی: آرمان موسیپور، جلوههای ویژه بصری: مجید دوستی، عکاس: سوران نقشبندی و محمد سَقَر. تهیه کننده: یوسف صمدزاده
بازیگران:شوان عطوف، سروش صحت، پوریا پورسرخ، لعیا زنگنه، سولین دلپاک، آسو عمر سواره، چریک عبهرش، هردی سمیر، کاوه قادر و رِبار حورامی
خلاصه داستان: رضا یک خبرنگار آزاد است که به طور اتفاقی سرنخهایی از هیوا سرباز عراقی پیدا میکند که سالها پیش رضا را در شرایط سخت جنگی نجات داده است. او برای جواب به مسائلی که سالهاست از اطرافیانش پنهان کرده عازم عراق میشود.
شهرام مسلخی: دراین فیلم به ارائه روایت متفاوتی از سینمای جنگ پرداخته ام. به طوری که برای اولین بار، جبهه دشمن و زندگی آدم هایی که در جبهه مقابل درجنگ روبروی ما قرار داشته اند دستمایه ساخت چنین اثری شده است. تصور می کنم همین که فیلم من توانسته وارد این دوره از جشنواره شود باید آن را به فال نیک گرفت. همین که برداشت ضد جنگ از سوی داوران نسبت به فیلم هایی ازاین دست برداشته شده جای خوشبختی است.
فرشته ها با هم می آیند
نویسنده و کارگردان:حامد محمدی، مدیرفیلمبرداری: فرشاد محمدی، مشاور کارگردان: همایون اسعدیان، طراح صحنه و لباس: حسین مجد، طراح چهرهپردازی: مهرداد میرکیانی، صدابردار: ساسان نخعی، تدوین: میثم معینی، صداگذاری: محمد کشفی، موسیقی: مهیار علی زاده، عکاس: مهدی دلخواسته، تهیه کننده:منوچهر محمدی.
بازیگران:جواد عزتی، نازنین بیاتی، رضا ناجی و بهاره ریاحی
خلاصه داستان: فیلم داستان یک روحانی است که بعد از اینکه همسرش سه قلو زایمان می کند به دلیل مشکلات اقتصادی بازیگر می شود.
حامد محمدی: در «طلا و مس» من یک نقش دو داشتم که حس کردم می تواند قصه خاص خودش را داشته باشد. فرض بگیرید در این فیلم جواد عزتی همان فیلم که یک طلبه جوان بود، حالا ازدواج کرده و یک بچه دارد. زمانی که داشتم این فیلمنامه را می نوشتم، به آن به عنوان کاری شبیه بقیه کارهایم نگاه می کردم و نه فیلمنامه ای که قرار است خودم بسازم. در زمان نگارش همه انرژی ام را صرف نویسندگی کردم و اصلا از جنبه کارگردانی به فیلم نگاه نکردم. چند روزی هم بیشتر فرصت نداشتم که از فیلمنامه نویس بودن به کارگردان بودن برسم. پیش تولید ما هم یک پروسه بسیار سریع داشت. از ابتدا می دانستم فیلم، فیلم دکوپاژ نیست و فیلم میزانسن است و باید گرمای خاصی داشته باشد.
ملبورن
نویسنده و کارگردان: نیما جاویدی، مشاور کارگردان: کیانوش عیاری، مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، تدوین: سپیده عبدالوهاب، صدابردار: وحید مقدسی، طراح گریم: سودابه خسروی، صداگذاری: جواد جهانگیری، موسیقی:حامد ثابت، عکاس: مهدی دلخواسته. تهیه کننده: جواد نوروزبیگی.
بازیگران:پیمان معادی، نگار جواهریان، مانی حقیقی، شیرین یزدانبخش، الهام کردا، روشنک گرامی، علیرضا استادی، ویدا جوان، مارتین شمعون پور.
خلاصه داستان: یک روز قبل از سفر زوجی جوان به استرالیا، همسایه شان نوزاد خود را برای چند ساعت نزد آنها می گذارد اما اتفاقی باعث می شود آنها ناخواسته درگیر ماجرایی پیچیده شوند.
نیما جاویدی: همه چیز روی کاغذ خوب است؛ اکثر فیلمسازان مطرح سینمای ایران فیلم دارند و خبرهای خوبی از فیلمهای همکارانمان به گوش می رسد. امیدوارم در عمل هم اینطور باشد و فیلمها یکی بهتر از دیگری باشند.
دیگر دوره ای که اسمها مردم را به سینما می کشاند به سرآمده است. مردم تشنه داستان اند. اگر برآیند فیلمهای جشنواره امسال جوری باشد که سینمای ایران از سینمای شخصی دور شده باشد مطمئن باشید که این اتفاق خواهد افتاد.
ناخواسته
نویسنده و کارگردان: برزو نیک نژاد، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، طراح صحنه و لباس: محسن نصرالهی، صدابردا: علیرضا غفاری نژاد، طراح گریم: ایمان امیدواری، تدوین: محمد حسین لطیفی، ساخت موسیقی: کارن همایون فر، صداگذاری: علیرضا علویان، عکاس: محمد بدرلو. تهیه کننده: محمد حسین لطیفی و سید امید سید زاده.
بازیگران:مهتاب کرامتی، مهرداد صدیقیان، الناز حبیبی، مهدی فقیه، محمد سیدزاده و همچنین ستاره اسکندری، فرهاد قائمیان و همایون ارشادی
خلاصه داستان:هر از گاهی اتفاقاتی می افتد، خوب، بد که اگر جاده زندگیمان را تغییر ندهد، پیچ و تابش گریز ناپذیر است. ما خواسته، کاری می کنیم برای دوری از ناخواسته های سر زده، ولی گهگاه سرنوشتمان رقم می خورد، با همین ناخواسته ها.
برزو نیک نژاد: بعضا خیلیها از موفقیت فیلم اولیها ناراحت میشوند. مطمئنم خیلیها هم دوست ندارند فیلم اول من خوب شده باشد. من قصد داشتم فیلمم را ارزان و به دور از مشکلات فیلمسازی در تهران بسازم.هرچند «ناخواسته» چندان هم ارزان تمام نشد اما امکانهای خواستنی زیادی را برای گروه فراهم میکرد. از طرفی سعی کردیم برای تماشاگر هم فضای بصری تازهای را به تصویر بکشیم.
لامپ ۱۰۰
نویسنده و کارگردان: سعید آقاخانی، مدیر فیلمبرداری: امیر معقولی، طراح چهرهپردازی: عبدا… اسکندری، تدوین: بهرام دهقانی، صدابردار: مهران ملکوتی، طراح صحنه و لباس: گلرخ حقیقی، تدوین: بهرام دهقانی، موسیقی: یحیی سپهری، صداگذاری:مهران ملکوتی، عکاس مریم تخت کشیان، تهیه کننده:محسن محسنی نسب، احسان دلاویز.
بازیگران:محسن تنابنده، ساره بیات، مسعود کرامتی، پوریا پورسرخ، نیما شاهرخ شاهی و حمید لولایی
خلاصه داستان: داستان زندگی فرزین با بازی محسن تنابنده را روایت می کند که دچار اعتیاد به مواد مخدر است و خانواده اش را در طول داستان درگیر ماجراهایی میکند.
سعید آقاخانی: سوژه دور و اطرافم را می بینم آدم هایی را می بینم.که استفاده از مواد مخدر چه لطمات جدی به زندگی آنها وارد کرده می بینم و ناراحت می شوم. عمده ترین عوارض آن تنهایی است برای این آدم ها . در واقع استفاده مواد مخدر آنان را به سمتی سوق می دهد که دچار یک تنهایی می شوند که هیچ کسی حاضر به پذیرش آنها نیست و در عین حال آنها هم زندگی خود را فراموش میکنند. پدر ، مادر، زن و زندگی خود را فنا میکنند و در نهایت تخریب کامل می شوند چنین آدم هایی را که دور اطرافم می بینم واقعاً زجر می کشم. دوستم خاطره ای در این زمینه برایم تعریف کرد همان موقع ایده خوبی به نظرم آمد. البته اول قصد داشتم سریالش را بسازم، ولی قسمت اینطوری شد که تبدیل به فیلم شود.
فردا
نویسنده، طراح و کارگردان: ایمان افشاریان، مهدی پاکدل، مشاور کارگردان: پوران درخشنده، مدیر فیلمبرداری: سینا کرمانی زاده، صدابردار: علیرضا نوین نژاد، طراح چهره پردازی: سودابه خسروی، آهنگساز: بهزاد عبدی، طراح لباس: سوده شرحی، تدوین: معین شافعی، صداگذار: احسان افشاریان، طراح جلوه های بصری: امیررضا معتمدی، طراحی بدلکاری: علیرضا فتحی، تهیه کننده:حسین صابری
بازیگران:صادق صفایی، علی دهکردی، امیررضا دلاوری، مجید آقاکریمی، سوده شرحی، محمدرضا علیمردانی و با حضور علیرضا شجاع نوری و ستاره اسکندری.
خلاصه داستان:این فیلم داستان دختری را روایت می کند که علاقه به عکاسی دارد و همراه با مادرش راهی سفر عکاسی می شود که در این سفر اتفاقاتی برای او پیش می آید.
ایمان افشاریان: از ابتدا قرار نبود به صورت مشترک کار کنیم و تصوری از کارگردانی مشترک نداشتیم. ابتدا با مهدی روی فیلمنامه کار کردیم و وقتی فیلمنامه شکل گرفت متوجه شدیم هردو به یک تصویر فکر می کنیم. این باعث شد که به این فکر کنیم هر دو میتوانیم با هم به صورت مشترک کار کنیم.
مهدی پاکدل: تجربه ساخت فیلم «فردا» خیلی لذتبخش بود. کارگردانی مشترک برای من تجربه خوبی بود چون انرژی ها و تمرکز دو برابر می شود. اگر این انرژی ها همسو باشد که خیلی اتفاق خوبی برای فیلم می افتد و اگر نباشد ممکن است دچار گروه دچار مشکل شود.
سیزده
نویسنده و کارگردان:هومن سیدی، مدیر فیلمبرداری: علی تبریزی، صداگذار: مهران ملکوتی، تدوین: هومن سیدی، موسیقی: شرمین مهدی زاده، صدابردار: حسین بشاش، دستیار کارگردان و برنامه ریز: علی ملاقلی پور، چهرهپرداز: سودابه خسروی، تهیه کننده:سعید سعدی
بازیگران:امیر جعفری، آزاده صمدی، ریما رامینفر، امیر جدیدی ، نوید محمدزاده، یسنا میرطهماسب و ویشکا آسایش با حضور افتخاری مهران احمدی
خلاصه داستان: داستان پسر ۱۳ سالهای است در سن رشد، پدر و مادرش از هم جدا میشوند. او به دلیل تنهایی و عقدههایی که برایش به وجود آمده به جوانهای بزرگتر از خودش پناه میبرد و این باعث تغییر و تحولی در وی می شود که هویت واقعی و اصلی او را تغییر می یابد.
هومن سیدی: برای من همیشه از یک منظر کلی این نکته حائز اهمیت بوده که کسانیکه زندگی مشترکی دارند قبل از اینکه تصمیم به بچه دار شدن و در واقع وارد کردن یک انسان به این دنیا بگیرند اول باید خودشان را خیلی خوب بشناسند. چرا که وقتی فرزندی به این دنیا آمد باید از خود گذشتگی های زیادی به خرج داد چون در غیر اینصورت تبعاتی به بار می آید که ممکن است هیچگاه قابل جبران نباشد.
روزگاری عشق و خیانت
کارگردان: داود بیدل، مدیر فیلمبرداری: محمدتقی پاکسیما، تدوین: حسن ایوبی، طراح چهرهپردازی: محمد قومی، صدابردار: عباس رستگارپور، طراح صحنه و لباس: محمد هادی فدوی، جلوههای ویژه میدانی: حمید رسولیان، موسیقی: پیمان یزدانیان، جلوههای ویژه رایانهای: بهنام خاکسار، صداگذاری: حسین ابوالصدق، تهیهکننده: روحا… شمقدری.
بازیگران:میلاد کیمرام، شهرزاد کمالزاده، همایون ارشادی، نسرین مقانلو، سحر قریشی، حسن جوهرچی، جعفر دهقان، علی اوسیوند، آتش تقیپور و جمشید هاشمپور
خلاصه داستان: اتفاقی غیرمنتظره پروانه و دخترش آینه را غافلگیر میکند،گویا این اتفاق ریشه در گذشته پروانه دارد گذشتهای که سالها از مواجه با آن هراس داشته است.
داود بیدل: خط اصلی فیلم یک ملودرام نرم است. داستان «روزگاری خشق و خیانت» در قبل از انقلاب میگذرد و فیلم از مضامین زیادی برخوردار است، اما مهمترین مضمون آن ارتباطی است که با انقلاب اسلامی دارد. ضمن اینکه در این فیلم سعی کردم نگاهی به تمامیت ارزی کشور داشته و کاملاً فراجناحی عمل کنم.
مد و مه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲