Share This Article
سرخط خبرها
نقاشي مصطفي گودرزي، حبيبالله صادقي، كاظم چليپا، عبدالحميد قديريان با موضوع انقلاب اسلامي و آزادسازي خرمشهر توسط انجمن هنرهاي تجسمي انقلاب و دفاع مقدس برگزار ميشود.
نعيمي با اشاره به اينكه هنوز شرايط اجراي عمومي نمايش «سقراط» در خارج از ايران فراهم نشده است، عنوان كرد اگر دولت حمايت كند اجراي خارج از كشور شدني ميشود.
دوم فيلم ابرقهرماني «انتقام جويان» از راس فهرست فروش فيلم در امريكاي شمالي پايين كشيده شد و يك فيلم كمدي موزيكال جاي آن را گرفت.
سينماي حرفهاي درباره پخش تيزرهاي سينمايي در شبكههاي ماهوارهاي غيرمجاز، بخشنامهاي به دفاتر تهيه و پخش فيلم سينمايي ابلاغ كرد.
برنامه «سال نوا» با نكوداشت و تجليل از مقام هنري ابراهيم لطفي نوازنده صاحبنام و پيشكسوت ويولن در فرهنگسراي نياوران برگزار ميشود.
«پشت دروازه بهشت» با موضوع بررسي زندگي شهيد مصطفي چمران در بازار جشنواره فيلم كن عرضه ميشود.
نشريه سينمايي اسكرين ديلي در تمجيد از فيلم ايراني «ناهيد»، «آيدا پناهنده» سازنده اين فيلم را در رده فيلمسازاني چون «ويتوريو دسيكا» و «برادران داردن» قرار داد.
مبتكرانه با موضوع حمايت صنعت فيلم و سرگرمي از مقابله با تغييرات آب و هوا و عوامل تهديدكننده حيات كره زمين در حاشيه جشنواره فيلم كن، مطرح شده كه مورد حمايت جمع زيادي از فيلمسازان برجسته جهان قرار گرفته است.
«برنيس بژو» بازيگر فيلمهاي «هنرمند» و «گذشته» قرارداد بازي در فيلم جديد «يواخيم لافوسه»، كارگردان جوان بلژيكي را امضا كرد.
فيلم «در دنياي تو ساعت چند است؟» از حمايت نكردن تلويزيون براي پخش تيزر فيلمشان گلايه كردند.
احمدي – بازيگر نقش بهبود در سريال «پايتخت» – از حضورش در سري چهارم اين مجموعه كه براي ماه رمضان توليد ميشود، ابراز خوشحالي كرد و گفت: از خدايم است كه در «پايتخت ٤» هم حضور داشته باشم.
آثار «مرتضي مميز»، «ابراهيم حقيقي» و «كاري پيپو» در موزه آثار هنر اصفهان برگزار شده است. اين نمايشگاه كه در روز بزرگداشت مرتضي مميز در تهران برپا شده بود، اكنون به همت مجيد عقيلي بهمدت يكماه به اصفهان آمده است.
غفاريان نمايشگاهي از عكسهاي موبايلي و مينيمالي خود از چند شهر دنيا را در گالري «شلمان» به نمايش گذاشته است.
مستند در راستاي اهداف خود و نمايش مستندهاي برجسته دهه ٤٠، ٥٠ و ٦٠ قصد دارد آثاري از «ناصر تقوايي» و «عباس كيارستمي» را در اين شبكه نمايش دهد.
نوايي از ٧ تا ٩ مرداد در تهران با همراهي ليلي افشار (نوازنده گيتار كلاسيك) به اجراي موسيقي كلاسيك از دوره باروك تا معاصر ميپردازد.
دژاكام از شوراي هنري مجموعه تئاتر شهر استعفا كرد.
فيروزه نيشابور به شهرام ناظري اهدا شد.