این مقاله را به اشتراک بگذارید
اکران خصوصی فیلم در شهر فرش کلید خورد
نخستین اکران خصوصی فیلم با اکران فیلم «چهارشنبه» به کارگردانی سروش محمدزاده در شهر فرش کلید خورد. به گزارش روابط عمومی شهر فرش، جمعه شب در این مراسم که با حضور بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون و همچنین اصحاب رسانه و اهالی فرهنگ برگزار شد، ابتدا فیلم «چهارشنبه» برای حضار اکران شد و پس از آن جلسه نقد و بررسی فیلم با حضور علی علایی منتقد سینما و مصطفی مهرآیین جامعه شناس به نقد و بررسی فیلم پرداختند. مصطفی مهر آیین درباره این فیلم که ماجرای یک تراژدی اجتماعی را روایت میکند گفت: جامعه امروز در خصوص مسائل فرهنگی نیازمند ارائه محصولات فرهنگیای است که به تببین مسائل به صورت عمیق بپردازد. علی علایی، منتقد سینما نیز فیلم چهارشنبه را فیلمی دارای داستانی اجتماعی دانست و گفت: قصه فیلم روایتی روان است که روش مواجه بازیگران با این رخدادها جذابیت این داستان را بیشتر کرده است. این فیلم مراحل فیلمبرداری خود را به پایان رسانده و تدوین آن نیز نهایی شده است و برای نخستینبار با حضور شهاب حسینی، بیتا فرهی و جمعی از اهالی فرهنگ اکران شد. سروش محمدزاده درباره داستان نخستین فیلم بلندش گفت: شاید هیچکدام نمیدانستند اتفاقی میافتد که چهارشنبه را برایشان روزی متفاوت کند. نگارش «چهارشنبه» از اوخر بهار تا تابستان٩٣ بهطول انجامید و در آذرماه امسال تولید آن را در تهران آغاز کردیم. کارگردان فیلم «چهارشنبه» خاطرنشان کرد: در این فیلم، شهاب حسینی حضور متفاوتی دارد و نسیم ادبی، بازیگر تئاتر هم بههمراه هستی مهدویفر از دیگر بازیگران فیلم هستند و آرمان درویش، بازیگر جدیدی است که با «چهارشنبه» به عرصه تصویر معرفی میشود. شهاب حسینی، بازیگر سینما و تلویزیون پس از پایان اکران خصوصی فیلم چهارشنبه که جمعه شب در آمفی تئاتر شهر فرش اکران شد در جلسه نقد و بررسی این فیلم گفت: «همیشه دلم می خواست که ما هم به سهم خودمان یک کار به سبک گذشتگان به جای بگذاریم.» شهاب حسینی در خصوص نقش خود در فیلم چهارشنبه و نظر منتقدان نیز گفت: تعارف لطف دوستان منتقد است. من سعی میکنم ثمره بودن خودم را ارائه کنم. بعضی وقت ها که به قطعه هنرمندان میروم و سر مزار استاد خسرو شکیبایی که واقعا به زیارت ایشان میروم، تنها چیزی که دلم را آروم میکند این است که میگویم استاد شما سهم خودت و حتی بیش از سهم خودت به سینمای ایران را ادا کردی. مدیر فرهنگی و هنری شهر فرش درباره کارگردان فیلم چهارشنبه نیز گفت: سروش محمدزاده بسیار جوان است و در آینده از امیدهای صد در صد این سینما به حساب میآید که ما را دور هم جمع کرده و آشنایی ما با مجموعه شهر فرش که مدیران روشن اندیش و هنر دوست و هنر پرور باعث شده است که یک سری محصول خوب بیرون بیاید که امیدوارم مسمر ثمر باشد. چهارشنبه نخستین تجربه کارگردانی بلند سروش محمدزاده است که در این فیلم شهاب حسینی بازیگر سینما و مدیر فرهنگی شهر فرش حضور متفاوتی در فیلم محمدزاده دارد و نسیم ادبی بازیگر تئاتر با شهاب حسینی در این فیلم همراه است. این نشست در راستای سلسله نشستهای نقد فیلم در شهر فرش برگزار شده است و ادامه خواهد داشت.
تدوینگر فیلم پوراحمد مشخص شد
در حالی که فیلمبرداری «کفشهایم کو؟» جدیدترین فیلم سینمایی کیومرث پوراحمد به تهیهکنندگی سیدعلی قائم مقامی در نیاوران ادامه دارد، میثم مولایی تدوین همزمان کار را آغاز کرده است.به گزارش ایسنا، تاکنون ۱۵ درصد از فیلمبرداری «کفشهایم کو؟» نوزدهمین فیلم سینمایی کیومرث پوراحمد سپری شده است و طی این مدت رضا کیانیان،مجید مظفری،مینا وحید و بهاره کیان افشار مقابل دوربین علیرضا زریندست رفتهاند و قرار است طی روزهای آینده بازی رویا نونهالی نیز آغاز شود.این روزها گروه همچنان در لوکیشین خیابان نیاوران که بیش از ۶۵ درصد از صحنه ها در این محل فیلمبرداری خواهد شد،مشغول بهکار هستند و میثم مولایی همزمان با فیلمبرداری تدوین «کفشهایم کو؟» را آغاز کرده است.در خلاصه داستان این فیلم که طبق تأکید عوامل، ارتباطی با شب یلدا ندارد آمده است: فیلمی در ارتباط با تبعات مهاجرت و بیماری آلزایمر.تمام لوکیشنهای «کفشهایم کو؟» در تهران خواهد بود و رضا کیانیان، رؤیا نونهالی، مجید مظفری، مینا وحید و بهاره کیانافشار بازیگران اصلی جدیدترین فیلم پوراحمد هستند که قرار است، در روزهای آینده بازیگران جدیدی نیز به کار اضافه شوند.
اشکهای بازیگر سینما برای «دختر شینا»
با قدمخیر گریه کردم
بازیگر نقش «قدم خیر» در تیزر سینمایی کتاب «دختر شینا» گفت: به اواخر کتاب که رسیدم چون منتظر شهادت حاج ستار بودم با کاراکتر «قدم خیر» کاملا احساس نزدیکی میکردم و مانند او دیالوگها را بلند بلند میگفتم و گریه میکردم.الیکا عبدالرزاقی که در تیزر سینمایی کتاب «دختر شینا» ایفای نقش کرده در گفتوگو با فارس، به این کتاب اشاره کرد و گفت: کتاب «دختر شینا» کتاب بسیار سادهای است و در ابتدای مواجه شدن با کتاب، با توجه به اینکه کتاب بسیار میخوانم با ادبیاتی که این کتاب نوشته شده به نظرم رسید از یک فرد ۱۰ ساله تا یک بزرگسال با آن میتواند ارتباط برقرار کند.وی افزود: در ابتدای مطالعه این کتاب، شیوه نوشتار آن را به عنوان نقطه ضعف آن پنداشتم اما در ادامه متوجه شدم که این کتاب روایت خاطرات است و قرار نیست درگیر سبک نوشتار و تکنیک شویم و از اینجا بود که به عقب بازگشتم و گارد خود را باز کردم و دوباره شروع به خواندن کتاب کردم.این بازیگر سینما و تلویزیون در بخش دیگری از سخنانش گفت: برخی قسمتهای «دختر شینا» را بلند میخواندم و با کتاب ارتباط برقرار کردم. به اواخر کتاب که رسیدم چون منتظر شهادت حاج ستار بودم با کاراکتر «قدم خیر» کاملا احساس نزدیکی میکردم و مانند او دیالوگها را بلند بلند میگفتم و گریه میکردم.او اضافه کرد: خیلی کتاب را دوست داشتم و دلم میخواهد کاری بکنم که بقیه افراد هم آن را بخوانند.عبدالرزاقی به ارتباطی که با «دختر شینا» برقرار کرده بود اشاره کرد و گفت: به این شکل کتابی نخوانده بودم، البته کتاب تاریخ شفاهی خوانده بودم ولی کتابی که مربوط به خانواده شهدا و جنگ باشد مطالعه نکرده بودم و این کتاب اولین کتابی بود که در این سبک و شکل اولین کتابی بود که مطالعه میکردم. البته من کارهای خوب زیاد خواندم ولی تا این حد که با آن ارتباط برقرار کردم پیش نیامده بود.وی افزود: «دختر شینا» کاملا خواننده را در لحظات قرار میدهد و فضا را تصور میکند، این کتاب برای من شعاری نبود و هیچ حس غیر واقعی نسبت به کتاب نداشتم و این طور نبود که نتوانم با شخصیت کتاب ارتباط برقرار نکنم. قسمتهای تنهایی «قدم خیر» که در نبود همسرش میگذرد و خواننده با آن در ارتباط است، به نظرم میرسد که بیشتر قابلیت گسترش داشت.