این مقاله را به اشتراک بگذارید
«بنی آدم» دولتآبادی با شمارگان ۱۰ هزار نسخه روانه بازار شد
مجموعه داستان «بنی آدم»، جدیدترین اثر محمود دولتآبادی با شمارگان ۱۰ هزار نسخه از سوی نشر چشمه منتشر شد.
به گزارش مد و مه به نقل از ایبنا مجموعه داستان «بنی آدم» که جدیدترین اثر محمود دولتآبادی است، از سوی نشر چشمه منتشر و روانه بازار نشر شد.
شمارگان ۱۰ هزار جلد از این کتاب نشان دهنده این است که بدون شک مسئولان نشر چشمه از استقبال بینظیر اهل مطالعه از کتابهای دولتآبادی آگاه هستند و به همین دلیل در بازاری که کتابها با شمارگان ۳۰۰ جلد منتشر میشود، اقدام به انتشار ۱۰ هزار جلد از این کتاب کردهاند.
در پشت جلد این کتاب آمده است: «گفتم، همان اوّل کار گفتم که نوشتن داستان کوتاه کار من نیست. این هنر بزرگ را کافکا داشت، ولفگانگ بورشرت داشت و میتوانست بدارد که در همان «بیرون، جلو در» جان سپرد و داغش لابد فقط به دل من یکی نیست، و پیشتر از او چخوف داشت که بالاخره خون قِی میکرد در آن اتاق سرد، و چند فقرهای هم رومن گاری، آنجا که پرندگان پرواز میکنند میروند در پرو میمیرند. حالا شما به من بگویید کلاه و کشکول و پالتو و عصای آقای جنابان را چه کسانی از کف میدان کج و قناس جمع خواهد کرد؟ و آن اشیای ریز زینتی را چه کسانی پیدا خواهند کرد؟»
این کتاب شامل شش داستان کوتاه است که به ترتیب «مولی و شازده»، «اسم نیست»، «یک شبِ دیگر»، «امیلیانو حسن»، «چوب خشکِ بلوط» و «اتفاقی نمیافتد» نام دارند.
در بخشی از این کتاب و در داستان «اتفاقی نمیافتد» آمده است: «راستی چهقدر به این آب نگاه کردم و تو به من نگاه نکردی از پشت شیشهٔ یکی از آن پنجرهها. روبهرویشان میایستادم به قصد. اما… به جای تو آب روان، آب را دیدم. –آب هم واقعا معجزهای است. و این کس فکر کرد خلاف تصمیمی که در خیابان گرفته بود، دیگر نمیتواند نامه را پاره کند و تکه تیغ را هم نمیتواند بیندازد دور و فکر کرد این آب هم عجب معجزه است خانم گشنر؛ واقعا!»
محمود دولتآبادی بعد از انتشارِ رمانِ «سلوک» در اوایلِ دهه هشتاد تا به امروز کمتر توانسته بود کارِ داستانی منتشر کند و بیشتر آثارش در حوزههای خاطرهنگاری، نقدهای ادبی و گزیدههای متونِ کهن بودند، بنابراین انتشار این کتاب میتواند خبر خوبی برای علاقهمندان حوزه ادبیات داستانی باشد.
کتاب «بنیآدم» در ۱۰۷ صفحه، شمارگان ۱۰ هزار نسخه و با قیمت ۹ هزار تومان از سوی نشر چشمه روانه بازار شده است.
1 Comment
ترانه
🙂