رفتن به محتوا رفتن به فوتر

نقش خلاقیت در داستان‎نویسی

5 نظر

  • نظام الدین مقدسی
    ارسال شده 24 مارس 2011 در 3:56 ب.ظ

    درود . مرسی از این نوشتار . لذت بردم و انرژی گرفتم که بیشتر بنویسم . ممنون آقای نعمتی

  • حسین ترابی (پسر یک مزرعه دار)
    ارسال شده 24 مارس 2011 در 4:20 ب.ظ

    نوشتار مفیدی بود. ممنونم.

  • سید رضا خضرایی
    ارسال شده 25 مارس 2011 در 9:37 ق.ظ

    نعمت نعمتی …آدم غیر منتظره ای ست که اغلب خواننده اش را به حیرت وا میدارد ..گاه از شدت سادگی … و گاه از فرط بدیهی بودن تصور می کنی اینها همان حرفها و باورهای خودت هستند پس چرا در تو عقیم ماندند و او گفت …آخر نکته همینجاست او همان چشمی را دارد که نگاه کردن بلد است نه فقط دیدن و اینطور آدمها اگر لازم باشد با چشم می شنوند و با گوش می بینند ، نمیدانم اسمش چشم سوم است یا ابزار خلاقیت ، و یا هر اسم دیگری …
    فقط اینرا میفهمم او نویسنده است وخلاق وتو نه.
    به همین سادگی ..او تو را و درونت را می بیند و زمانی که تیغ بر می کشد و جراحی می کند …اشکت را در می آورد بی که قطرۀ خونی جاری شود. نعمتی براستی حق قلم را ادا می کند.

  • پروانه
    ارسال شده 25 مارس 2011 در 2:14 ب.ظ

    سلام…خیلی متن خوبی بود. مختصر اما کامل…موفق باشید و شاد. البته قبل از هر چیز نویسنده…

  • aftab
    ارسال شده 25 مارس 2011 در 4:38 ب.ظ

    پیش از این گفتم استعداد و خلاقیت بالقوه در نهاد گروهی قرار داده شده و نیاز به فراهم آمدن شرایطی است تا این توانایی بالقوه بالفعل تبدیل شود.
    درخصوص خلاقیت و استعداد نوشتن ابعاد گوناگونی وجود دارد که یکی از مهمترین آن ها توانایی بسط و گسترش موضوع است، یعنی بتواند صحنه و زمینه ماجرا را چنان فراهم آورد تا ماجرا در آن بستر به نوعی قابل باور پرورش یابد و پیش رود و بعد مهم دیگر توانایی بیان ماجرا و اتفاقات است به گونه ای که قابل باور و درک و حس باشد و این بعد بیش از سایر ابعاد با خواننده ارتباط برقرار می کند و خواننده را به دنبال خود می کشد .
    در خصوص نوشته های شما می توان بگویم هردوی این موارد به نحوی هنرمندانه ارائه می شوند، ولی من فقط موفق به خواندن برخی از داستان های کوتاه شما شده ام و نظر قطعی را زمانی می توانم بیان کنم که داستان بلند شما را هم خوانده باشم.

ارسال نظر

0.0/5