این مقاله را به اشتراک بگذارید
سه کتاب درباره سیاست، هیتلر و فاشیسم منتشر شد.
«جنبشهای فاشیستی»، «آدولف هیتلر» (دیکتاتور آلمان نازی) و «مبانی علم سیاست» نام کتابهای منتشرشده است.
کتاب «جنبشهای فاشیستی» (بحران نظام لیبرالی و تکامل فاشیسم) نوشته ارنست نولته با ترجمه مهدی تدینی در ۴۹۶ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۲ هزار تومان در انتشارات ققنوس به چاپ رسیده است.
در پشت جلد این کتاب آمده است: «با مشاهده دقیقتر مشخص میشود اقدام ناسیونالسوسیالیستها برای نابودی یهودیان مابهازایی است برای اقدام بولشویکها برای نابودی «بورژوازی». وقتی «قومکشی»های ناسیونالسوسیالیسم و «طبقهکشی»های بولشویسم را نتوان از یکدیگر جدا نگاه داشت، عصری مالامال از اشتباهات بزرگ اما فهمپذیر از هر دو جانب تحت عنوان «دوران فاشیسم» قابل شناسایی میشود.
نظریه فاشیسمی که از این رویکردها سر برمیآورد با نظریههای فاشیسم مارکسیستی یا نیمهمارکسیستی اساسا متفاوت است: «فاشیسم آنتیمارکسیسمی است که میکوشد دشمن خود را از طریق ایجاد ایدئولوژیای مطلقا متضاد اما در عین حال همسایه و همچنین از طریق بهکارگیری روشهای تقریبا همسان اما در عین حال به شکل شاخص بازسازیشده نابود کند.
کتاب حاضر ضمن خودداری از تمرکز بر جزییات، به جنبشهای فاشیستی کوچکتری پرداخته که خود را اغلب «فاشیستی» مینامیدند. این اثر گرایش به این هدف دارد که فاشیسم نیز «فهمیده» شود و به همین دلیل در چشم
بسیاری از «چپها» مدافعهجویانه» به نظر میرسد.»
کتاب «آدولف هیتلر» (دیکتاتور آلمان نازی) نوشته برندا هاوگن با ترجمه رضا علیزاده در ۱۱۱ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه و قیمت ۵۵۰۰ تومان در نشر یادشده منتشر شده است.
در پشت جلد کتاب آمده است: «از سال ۱۹۰۰ تا به امروز بشریت و جهان تغییرات عمدهای را از سر گذرانده است. دگرگونیهای بنیادی در نظریهها و کاربست آنها، معیار آزادیهای فردی و رسوم مذهبی و علم و فناوری و صنعت را محک زد. فضای فکری جهان معاصر بر بشردوستی و این باور متمرکز شده است که اقتصاد جهانی دنیا را به جایی با ارتباطات نزدیکتر تبدیل کرده است.
آدولف هیتلر از سال ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ دیکتاتور آلمان نازی بود. نقشه او برای تبدیل آلمان به یک امپراتوری قدرتمند سرشار از نفرت و تعصبات بود. او در مقام رهبر حزب نازی آتش جنگ جهانی دوم را مشتعل ساخت و پیش از شکست رژیمش در سال ۱۹۴۵ بخش اعظم اروپا را فتح کرد، اما این کار سرانجامی جز نابودی میلیونها نفر و تجزیه آلمان نداشت.»
کتاب «مبانی علم سیاست» (سیاست به زبان همه) نوشته حمید قیدی در ۱۲۸ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۹۰۰۰ تومان در انتشارات میراث اهل قلم به چاپ رسیده است.
این کتاب با هفت فصل همراه است: تعاریف، مفاهیم نوین در عرصه سیاست، انواع نظامهای سیاسی، دولت و عناصر متشکله، نهادهای سیاسی غیرحکومتی، پیوند روانشناسی و سیاست و نقش سیاست در زمامداری حضرت علی (ع).
در معرفی نویسنده کتاب عنوان شده است: حمید قیدی متولد ۱۳۴۰ در تهران دارای مدرک کارشناسی ارشد ارتباطات و دکترای فلسفه از تاجیکستان است و هماکنون عضو علمی دانشگاه آزاد اسلامی است. او سالها عضو هیئت مدیره انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است. از کتابهای او میتوان به «الهیترین ازدواج» و «ارتباط شفاهی» اشاره کرد.