این مقاله را به اشتراک بگذارید
محققان دانشگاه کالیفرنیا مجموعهای از داستانها و نامههایی را که «مارک تواین» در جوانی به نگارش درآورده پیدا کردهاند و به زودی رونمایی میکنند.
به گزارش مد و مه، به نقل از ایسنا، مجموعهای از داستانهایی که مارک تواین ۲۹ ساله ۱۵۰ سال پیش به نگارش درآورده است، توسط محققان دانشگاهی در برکلی کالیفرنیا پیدا شد.
استاد ادبیات فکاهی آمریکا آن زمان به عنوان روزنامهنگار در یکی از نشریات سانفرانسیسکو فعالیت داشت. «باب هرست» نام دبیر این پروژه است که با کمک گروهش به مقالهها و داستانهای تواین در آرشیوهای ۱۵۰ سال پیش دست پیدا کرده است.
او پیدا کردن این مجموعه گرانبها را به «باز کردن یک جعبه آبنبات» تشبیه کرد. به گفته هرست، تواین در دورهای که هنوز تصمیم قطعی برای شغل و حرفه آیندهاش نگرفته بود، این مطالب را به نگارش درآورده است. او در سیام نوامبر ۱۸۶۵ به ۳۰ سالگی پا میگذاشته اما با وجود غیرطبیعی بودن این موضوع، در آن زمان هنوز شغل آینده خود را انتخاب نکرده بود. ردپای حس طنز تواین از همان زمان هم در نوشتههایش پیداست.
مارک تواین با نام شناسنامهای «ساموئل لانگورن کلمنس»، نویسنده و فکاهینویس نامدار آمریکایی، روز ۳۰ نوامبر ۱۸۳۵ در فلوریدای آمریکا متولد شد. او را بیشتر به خاطر رمانهای «ماجراهای هاکلبری فین» که هنوز جزو آثار بزرگ آمریکا محسوب میشود و همچنین «ماجراهای تام سایر» میشناسند.
پیش از آن که تواین وارد عرصه نویسندگی شود، به روزنامهنگاری رو آورد و سبک خاص فکاهی را برای مقالهنویسی انتخاب کرد. اولین اثر مهم او در سال ۱۸۶۵ با نام «وزغ جهنده معروف منطقه کالاوارس» در نیویورک منتشر شد. ناگفته نماند که او در سال ۱۸۵۹ نام مستعار مارک تواین را که اصطلاحی در دریانوردی بود، برای خود انتخاب کرد.
به گزارش گاردین، در سال ۱۸۷۶ مارک تواین «ماجراهای تام سایر» را که دوران جوانیاش را در هانیبال به تصویر کشیده است، منتشر کرد. این کتاب او را در قالب شخصیت «تام سایر» نشان میدهد که با دو همکلاسیاش «جان بریکز» و «ویل بوون» دوران را میگذراند.
«هاکلبری فین» معروفترین رمان اوست که بارها مورد اقتباس قرار گرفته و عنوان «رمان بزرگ آمریکایی» را یدک میکشد. «ارنست همینگوی» این رمان تواین را اولین و بهترین رمان در ادبیات آمریکا میدانست. مارک تواین در نویسندگی از «چارلز دیکنز» تأثیر گرفت و نویسندگان بسیاری مانند «کورت ونهگات»، «ارنست همینگوی» و «ویلیام فاکنر» از او تأثیر گرفتند.