این مقاله را به اشتراک بگذارید
جوایز ادبی «پن» اسامی برندگان و نامزدهای نهایی بخشهای مختلف این دوره را اعلام کرد.
به گزارش مد و مه، به نقل از ایسنا، برگزارکنندگان جوایر «پن» آمریکا نام برندگان چند بخش و فهرست نامزدهای نهایی حوزههای دیگر این دوره را اعلام کردند.
جایزه ۱۰ هزار دلاری «کنت گالبریث» که ویژه ادبیات غیرداستانی است نصیب «شری فینک» نویسنده کتاب «پنج روز در خاطرات: زندگی و مرگ در بیمارستان طوفانزده» شد. جایزه بهترین کتاب علمی «پن» به «جنگ نهنگها» نوشته «جاشوا هوروویتس» تعلق گرفت و «تخت ملکه» به قلم «آنا وایتلاک» برنده جایزه ۵۰۰۰ دلاری بخش زندگینامه شد.
«سعید جونز» به عنوان بهترین شاعر نوقلم شناخته شد و جایزه 5000 دلاری را از مرکز «پن» دریافت کرد. جایزه ۳۰۰۰ دلاری ترجمه شعر هم از آن «الیزا گریزورلد» با کتاب «من گدای جهانم» شد.
به گزارش لسآنجلس تایمز، «بابون» نوشته «ناجا ماری آیدت» با ترجمه «دنیس نیومن» جایزه ۳۰۰۰ دلاری بخش ترجمه را کسب کرد و جایزه یک عمر دستاورد ادبی در حوزه ورزش به «باب رایان» اعطا شد.
«پن» همچنین «دیوید برومویچ»، «یان بروما»، «چارلز دامبروسیو»، «لزلی جمیسون» و «آنجلا پلستر» را به عنوان نامزدهای نهایی بخش بهترین مقاله معرفی کرد.
اما در مهمترین و گرانترین بخش جوایز «پن» که جایزهای ۲۵ هزار دلاری را نصیب نویسنده نوقلم برترین اثر ادبیات داستانی میکند، نام کتابهای زیر به عنوان برگزیدگان نهایی اعلام شد:
«غیرآمریکاییها» نوشته «مولی آنتوپول»
«روبی» نوشته «سینتیا باند»
«صفآرایی دوباره» نوشته «فیل کلی»
«سگ» نوشته «جک لیوینگز»
«تو هم مرا دوست داشته باش» نوشته «مریت تیرس»
مبلغ کلی ۱۹ جایزه «پن» مبلغی ۱۵۰ هزار دلاری را شامل میشود. فهرست نامزدها و برندگان این جوایز هنوز تکمیل نشده است. مراسم اعطای جوایز و معرفی برندگان نهایی تمام بخشهای «پن» روز هشتم ژوئن برگزار خواهد شد.
بنیاد «پن» آمریکا اخیرا با تخصیص دادن جایزهای با عنوان آزادی بیان به بازماندگان نشریه هتاک «شارلی ابدو» خشم نویسندگان مطرح دنیا را برانگیخت. اما برگزارکنندگان این جایزه بدون در نظر گرفتن جنجالی که به پا شده، این جایزه را اعطا کردند.
«پیتر کری»، «مایکل اونداجی»، «فرانسیس پروز»،«تجو کول»، «راشل کوشنر» و «تای سلاسی» اولین نویسندگانی بودند که اعتراض خود را نسبت به تجلیل از «شارلی ابدو» – نشریه فرانسوی که چند ماه پیش به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) توهین کرد – اعلام کردند. «مایکل کانینگهام»، «جویس کرول اوتس»، «اشلی فورد»، «تری الیس»، «دبورا ایسنبرگ»، «مولی فریدریش»، «جاناتان لی»، «جولی لیوینگستون» و «کامیلا شمسی» هم جزو ۱۴۵ نویسندهای بودند که در موج دوم این اعتراضات پای این نامه را امضا کردند.