این مقاله را به اشتراک بگذارید
رمان «یادت نرود که …» نوشته یاسمن خلیلی فرد به زودی منتشر می شود.
به گزارش مد و مه به نقل از بانی فیلم، «یادت نرود که …» اولین اثر یاسمن خلیلی فرد که به زودی توسط نشر چرخ (زیرمجموعه نشر چشمه) منتشر خواهد شد، درباره مرد میانسالی به نام کیوان کامیاب است که پس از ۱۵ سال از پاریس به ایران برمی گردد. او در این سفر با شخصیت هایی مواجه می شود که پیش تر کنارشان گذاشته بود یا آن ها کنارش گذاشته بودند، اما مهم ترین آن ها فروغ است، فروغ شکیبا. داستان از زبان راوی دانای کل روایت می شود و علاوه بر زندگی کیوان به زندگی دیگر انسان های تأثیرگذار در زندگی او نیز سرک می کشد و روابط آن ها را تشریح می کند.
خلیلی فرد نویسنده اثردرباره نگارش این داستان گفت:به خاطر علاقه ای که به دنیای درونی آدم ها و همچنین روابط آنها با یکدیگر داشته ام، دست به نوشتن چنین رمانی زده ام. اساساً دنیای ذهنی ام بیشتر مرا به سمت چنین آثاری می کشاند، مثلا از دیدن فیلم و خواندن رمان های مشابه رمان خودم خیلی بیشتر لذت می برم که به کشمکش میان آدم ها با هم و کشمکش درونی انسان با خودش می پردازد. به نظر من هیچ چیز بیشتر از بررسی نوع روابط آدم ها با یکدیگر و البته تشریح گذشته و تأثیرات آن بر زندگی آدم ها نمی تواند جذابیت داشته باشد.
وی در ادامه داد:«در یادت نرود که …» همان طور که از اسمش برمی آید، خاطرات و گذشته نقش کلیدی دارند. این عناصر به نحوی داستان را پیش می برند و پازل شخصیتی آدم های قصه را تکمیل می کنن. بنابراین برای آن دسته از مخاطبانِ نوستالژی دوست و خاطره باز خواندن این رمان می تواند جالب باشد. وی افزود:شاید به خاطر حرفه اصلی ام که سینما و فیلمنامه نویسی است، رمانم، رمان پردیالوگی از آب درآمده. به توصیف جزییات در آن پرداخته ام و سعی کرده ام پیشینه شخصیت ها را برای مخاطب تعریف کنم تا داستان عمق پیدا کند و مخاطب بر وقایع اتفاق افتاده در آن تسلط داشته باشد. دوست ندارم مخاطب را وسط معرکه ای رها کنم که از گذشته آن بی خبر است.
یاسمن خلیلی فرد، دانش آموخته کارگردانی سینما از دانشگاه هنر تهران است و علاوه بر این رمان، نگارش چند فیلمنامه و کتاب «نقش جنگ بر سینمای غیرجنگی ایران» را دارد که در نشر نظر زیر چاپ است.
رمان «یادت نرود که …» در ۴۵۰ صفحه منتشر می شود.
3 نظر
بابک
چه خوب. حتماً میخونم.
سارا
کتابی خوبی بود. خیلی رفتم تو حسش.
حامد رسولی
به عنوان یک نویسنده جوان و کاراولی با ۲۱ سال سن کتابشون واقعا عالی بود. امیدوارم در کارهای بعدی خود پیشرفت بیشتری کنند