این مقاله را به اشتراک بگذارید
جایزه «شعر آوانگارد» فراخوان داد
دومین دوره جایزه ادبی «شعر آوانگارد» فراخوان داد.
به گزارش مد مه به نقل از ایسنا، در این فراخوان آمده است: تحمل دیگری، شنیدن و شنیده شدن، حرف ناگفته ما بود که محور دور اول جایزه ادبی آوانگارد قرار گرفت. شنیدن و شنیده شدن در زمانی که مردم بهندرت کتاب میخوانند و نویسندگان نانوشتههای بسیار در سینه نگاه میدارند. دومین دوره جایزه در حالی برگزار میشود که در شمال، جنوب، شرق و غرب جهان هر روز عدهای بمب میاندازند، عدهای شلیک میکنند، عدهای آواره میشوند و کمتر کسی صبح که از خواب بلند میشود به این فکر میکند آیا شعر فارسی میتواند افق های تازهای را تجربه کند؟ آیا دایره واژگان فارسیزبانان، با وجود اینکه هر روز مرزهای زبانی در مقابل زبانهای جهانی در رسانهها کمرنگ میشوند، پروارتر خواهد شد؟ آیا شعر، شعر خواهد ماند …؟ اما با این همه ما مینویسیم، میخوانیم، چراکه تنها چیزی که ما را متفاوت میکند، کلمات خواهند بود …
دوره اول جایزه آوانگارد را مدیون حمایتهای بزرگوارانه شاعران و هنرمندان بزرگی مانند یدالله رویایی (شاعر)، حسین علیزاده (آهنگساز)، اسماعیل عباسی (عکاس) و قباد شیوا (گرافیست) هستیم که فروتنانه این حرکت را به فال نیک گرفته و سپاس و و قدردانی در این مجال، کمترین کار ما خواهد بود.
بخشهای جایزه ادبی آوانگارد
الف: بخش اصلی
موضوع: آزاد
قالب: شعر آزاد فارسی
داوران نهایی: هوشنگ چالنگی، شمس آقاجانی، گراناز موسوی
محدودیت آثار ارسالی: دو قطعه شعر
جوایز:
چاپ مجموعه اشعار نفر اول
لوح تقدیر و تندیس آوانگارد به نفرات اول تا سوم به همراه هدایای فرهنگی و نقدی
ب: بخش جنبی
موضوع: آزاد
قالب: شعر کوتاه (غیر کلاسیک)
داوران نهایی: منصور خورشیدی، سیروس نوذری، پیام سیستانی
محدودیت آثار ارسالی: سه قطعه شعر
منظور از شعر کوتاه، تمام تجربههای معاصر تحت عناوینی مانند طرح، هایکو و … است. با وجود اینکه هنوز از نظر قالب، تعریف مدونی از این نوع اشعار در زبان فارسی به چشم نمیخورد، اما ناگفته پیداست شعری بیشتر از دو بند در این بخش پذیرفته نخواهد شد. این بخش، فرصتی خواهد بود تا بر تجربهها و درکها از شعر کوتاه، مروری داشته باشیم و دریابیم شاعران معاصر با این مقوله چگونه برخورد میکنند.
جوایز:
لوح تقدیر و تندیس آوانگارد به نفر اول
هدایای فرهنگی و نقدی به نفرات اول تا سوم
چاپ مجموعه آثار راهیافته به مرحله نهایی
دبیر این جایزه احمد بیرانوند است.
طبق اعلام در هر بخش، آثار ارسالی باید دقیقا مطابق تعداد مشخصشده باشد. آثار در فایل word و از طریق ایمیل مندرج در فراخوان ارسال شوند. ارسال مشخصات فردی و شماره تماس همراه هر شعر الزامی است.
نتایج اولیه داوری این جایزه پایان اسفندماه ۱۳۹۴ و نتیجه نهایی اردیبهشتماه ۱۳۹۵ اعلام میشود. علاقهمندان برای شرکت در این جایزه میتوانند آثار خود را به نشانی الکترونیکی avangardha94@gmail.com ارسال کنند یا برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت جایزه به نشانی: www.Avangardha.Com سربزنند. مهلت ارسال نیز پایان بهمنماه ۱۳۹۴ اعلام شده است.