این مقاله را به اشتراک بگذارید
عذاب یا هفت خان زندگی
نویسنده: محمد رحیم اخوت
انتشارات آگاه رمانی تازه از محمد رحیم اخوت با عنوان عذاب یا هفت خان زندگی منتشر کرده است. اخوت خود درباره این رمان میگوید: «اگر به داستانهای پرماجرا علاقهمندید، از مطالعه این کتاب بپرهیزید. ماجرای این کتاب یک زندگی معمولی و بیماجراست. سرگذشت مردی که ۷۰ سال پیش در روستای کوچکی به دنیا آمد. برای ادامه تحصیل به شهر رفته و پس از سربازی و دانشگاه، کارمند شده و بعد از بازنشستگی به روستای زادگاهش بازگشته است.»
دو شاهکار ادبیات جهان (رومئو و ژولیت، ویلیام شکسپیر، لیلی و مجنون نظامی گنجوی)
نویسنده: علی اصغر حکمت
علیاصغر حکمت این کتاب را پس از مغضوب شدن در زمان رضاخان و رفتن به شیراز نوشته است. کتاب در واقع بررسی تطبیقی «رومئو و ژولیت» شکسپیر با «لیلی و مجنون» نظامی و اثر بسیار برجستهای در حوزه ادبیات تطبیقی است. هرمز همایونپور این کتاب را دوباره ویرایش کرده و به توضیح برخی لغات آن پرداخته و به نوعی کتاب را امروزیتر کرده است. همچنین یک مقدمه پنجاه صفحهای درباره فعالیتهای علیاصغر حکمت در فرهنگ ایران به آن اضافه کرده است.
اورستیا آیسوخولوس
نویسنده: سوفوکل
مترجم: محمود حسینی زاد
نشر آگه دو نمایشنامه کلاسیک در نمایشگاه امسال دارد. آنتیگونه اثر سوفوکل با ترجمه نجف دریابندری و اورستیا اثر آیسخولوس با ترجمه محمود حسینی زاد. ترجمههای دیگری از این آثار در بازار نشر موجود است اما آنتیگونه آگه دو مقاله معروف درباره این تراژدی در خود دارد. مقاله هگل در مورد آنتیگونه یکی از معروفترین آثار در تحلیل این تراژدی است.
در میانه امنیت و ناامنی
نویسنده: ایوان کلیما
مترجم: فروغ پوریاوری
از دیگر تازههای نشر آگه میتوان به کتاب تازه ترجمه شده ایوان کلیما یعنی در میانه امنیت و نامنی اشاره کرد که فروغ پوریاوری که پیش از این کتابهای «روح پراگ»، «در انتظار تاریکی، در انتظار روشنایی»، «کار گل»، «روح پراگ و چند مقاله دیگر»را از این نویسنده ترجمه کرده بود.
درآمدی تاریحی بر نظریه اجتماعی
نویسنده: آلکس کالینیکوس
مترجم: اکبر معصوم بیگی
نشر آگه برای نمایشگاه امسال کتاب درآمدی تاریخی بر نظریه اجتماعی نوشته آلکس کالینیکوس با ترجمه اکبر معصوم بیگی را بعد از ۸ سال تجدید چاپ کرده است که برای علاقهمندان جامعه شناسی خبر خوبی است. کتاب نگاهی تاریخی به شکلگیری نظریه اجتماعی و شکلگیری جامعه شناسی در عصر مدرن دارد.